Over ons

In augustus 2017 hebben wij (Mats & Elianne) DANSLAB Noord opgericht. De oprichting kwam tot stand na een overname van “Jazz ballet studio Carmen” : een dansschool die destijds al meer dan 25 jaar haar bestaan kende in Amsterdam Noord. Nadat we beiden veel ervaring hebben opgedaan als freelance danser en dansdocent voor verschillende opdrachtgevers, leek het ons een geweldige uitdaging om zelf aan het roer te staan van een dansschool. En zo begon het avontuur. 


Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze grootste passie: dans. Of je nu beginner bent of al meer gevorderd, bij DANSLAB Noord zal iedereen zich welkom, uitgedaagd en geïnspireerd voelen.Dit doel proberen wij te bereiken door een breed scala van dansstijlen aan te bieden voor vrijwel alle leeftijden. Het waarborgen van een hoge leskwaliteit is hierbij voor ons van groot belang. Zo is elke les voorzien van een duidelijke opbouw, didactisch correct onderbouwt en is er aandacht voor iedere danser door middel van zowel positieve als opbouwende feedback.Dit alles doen wij samen met een top team van gediplomeerde dansdocenten en behulpzame baliemedewerkers.Met veel energie en enthousiasme kijken wij uit naar de toekomst.

Eat. Sleep. Dance. Repeat.

Mats

Mats studeerde in 2012 af aan ‘Lucia Marthas The Institute for Performing Arts’ te Amsterdam, voor zowel uitvoerend danser als dansdocent. Hij speelde in verschillende musicals zoals Legally Blonde en De Producers en heeft gedanst bij nationale en internationale artiesten als Diana Ross, Lionel Richie, Alain Clark, Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer.

Meer over Mats

 

Elianne Beukers

‘Beter worden in dansen vergt veel focus en doorzettingsvermogen. Op veel scholen wordt hierdoor vaak ‘het plezier -aspect’ van een dansles vergeten. Mijn doel is om elke les te werken aan de verbetering van de techniek, muzikaliteit en coördinatie, maar wel gepaard met een hoge dosis plezier.’

Meer over Elianne