KINDERFEESTJES

Is dansen helemaal jouw ding en lijkt het je leuk om je verjaardagsfeestje bij ons in de studio te vieren? Dat kan! Danslab Noord heeft voor elke leeftijdscategorie verschillende thema’s bedacht om zo jouw feestje tot een groot succes te maken. Mocht je zelf ideeën hebben of een ander thema in gedachten hebben is dit uiteraard geen probleem, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Thema: Disney, Kinderen voor kinderen etc. 

Tijden/dag: op aanvraag

De kinderen worden ontvangen in een feestelijk aangeklede studio door een van onze dansdocenten. Zij nemen de kinderen mee op avontuur naar een sprookjesachtige Disneywereld, waar educatieve spelletjes worden gecombineerd met verschillende dansstijlen (ballet, streetdance, musical). Na de drie kwartier durende dansworkshop zullen zij in de kantine iets te drinken en te snoepen krijgen. Afsluitend zullen de kinderen de ingestudeerde dans uitvoeren. Op het einde van de workshops zijn alle ouders welkom in de studio om te bewonderen wat de kinderen hebben geleerd!

Kosten: tot 10 kinderen: 150,- elk extra kind is 10,-

Thema: Popstars (urban/hiphop)

Tijden/dag: op aanvraag

De kinderen worden ontvangen. in een feestelijk aangeklede studio door een van onze dansdocenten Mats of Elianne. Vervolgens krijgen de kinderen na een warming up een choreografie aangeleerd op een nummer wat op dat moment hoog in de hitlijsten staat (nummer kan ook op aanvraag). De dansstijl is urban/streetdance. Na de workshop van ongeveer een uur zullen we kort pauzeren in de kantine met iets te drinken en te snoepen. Afsluitend zullen de kinderen de ingestudeerde dans uitvoeren. Op het einde van de workshops zijn alle ouders welkom in de studio om te bewonderen wat de kinderen hebben geleerd!

Kosten: tot 10 kinderen: 150,- elk extra kind is 10,-

Thema: musical

Tijden/dag: op aanvraag

De kinderen worden ontvangen in een feestelijk aangeklede studio door een van onze dansdocenten Mats en Elianne. Na een korte introductie krijgen zij eerst een zangworkshop van een half uur waarbij zij een nummer in zullen studeren. Hierna volgt een korte pauze met iets te drinken en te snoepen. Daarna krijgen zij een dans aangeleerd en zullen zij het zingen en dansen gaan combineren. Afsluitend zal er een korte scene worden toegevoegd aan het blokje. Op het einde van de workshop zijn alle ouders welkom in de studio om te bewonderen wat de kinderen hebben geleerd!

Kosten: tot 10 kinderen: 150,- elk extra kind is 10,-

Thema: Moderne dans 

Tijden/dag: op aanvraag

Een uur durende workshop moderne dans waarbij er wordt gewerkt aan een choreografie. De cursisten krijgen in deze workshop de basistechnieken van moderne dans aangeleerd waarbij expressie, gevoel en vooral plezier voorop staan. Op het einde van de workshop zijn alle ouders welkom in de om te bewonderen wat de cursisten hebben geleerd.

Kosten: tot 10 cursisten: 150,- elke extra cursist 10,-

Thema: Dancehall 

Thema: Urban (Fem)

Thema: Afro 

Tijden/dag: op aanvraag

Een uur durende workshop dancehall, Urban (fem) of Afro, waarbij wordt gewerkt aan een choreografie. De leerlingen maken tijdens deze workshop kennis met de desbetreffende dansstijl waarbij muzikaliteit en plezier voorop staan. Op het einde van de workshop zijn alle ouders welkom in de om te bewonderen wat de cursisten hebben geleerd.

Kosten: tot 10 cursisten: 150,- elke extra cursist 10,-

Neem contact met ons op

 

Populaire lessen bij DANSLAB Noord