Inschrijven

Wij werken met een online ledenportaal (GRIB). Wanneer je een proefles aanvraagt of je inschrijft via de knoppen op onze website ontvang je inloggegevens voor je persoonlijke account in de mail. Met deze gegevens kun je inloggen in je account op de DANSLAB Noord app (te vinden in de App store).

Persoonlijk account
Loop altijd even na of de gegevens in je account kloppen en compleet zijn. Het is voor ouders/verzorgers die een account hebben aangevraagd voor hun kind ook mogelijk om de eigen gegevens in te voeren. Mocht er iets niet kloppen dan horen wij dat graag via de mail, zodat we dit voor je in orde kunnen maken.

Vaste inschrijving
In de app vind je onder “ROOSTER” ons lesaanbod. Je kunt vervolgens de gekozen les reserveren. Het is belangrijk om voor “VASTE INSCHRIJVING” te kiezen. Op deze manier sta je elke week ingeschreven voor de gekozen les (met uitzondering op vakanties). Reserveren voor een les kan alleen als er voldoende plekken beschikbaar zijn in de les. Lukt het niet om een reservering te maken voor de les naar keuze? Neem dan even contact met ons op via de mail. Wellicht kunnen wij helpen met het vinden van een andere passende les.

Afmelden voor een les
Afmelden voor een les gaat via de DANSLAB Noord app. Dit kan tot 2 uur voor aanvang van de les. Je ontvangt dan een inhaalcredit. Een inhaalcredit blijft 100 dagen geldig. Meld je je minder dan 2 uur voor de les af? Dan heb je geen recht op een inhaalcredit.

Betaling
Contributie betalen kan bij ons op 3 manieren:
1. Maandabonnement (maandelijks opzegbaar) Voor alle abonnementhouders reserveren wij elke week een plek in de les. Bij inschrijving betaalt elk lid eenmalig 15,- inschrijfkosten + de opzegmaand*.
2. Middels Strippenkaart/Class Card (enkel 18+ en afhankelijk van beschikbaarheid)
3. Losse lessen a €12 (afhankelijk van beschikbaarheid)

Alle betalingen gaan via de DANSLAB Noord app.

Automatische incasso 
Je kunt een machtigingsformulier afgeven in de app waarna wij elke eerste week van de nieuwe maand het lesgeld zullen incasseren.
Betaallink 
Je kunt er ook voor kiezen om maandelijks via een betaallink (IDEAL) te betalen. Je ontvangt aan het begin van de maand een mail met het factuur en een betaallink.

* De opzegmaand is een maand die bij inschrijving betaald dient te worden. Deze maand wordt actief vanaf het moment dat het lid wordt uitgeschreven (voor de 1e van de maand). De volgende maand geldt dan als opzegmaand: waarin nog lessen gevolgd kunnen worden. Hierdoor weten wij tijdig waar we aan toe zijn en dit geeft ons de mogelijkheid om bijv. leden van de wachtlijst uit te nodigen of groepen samen te voegen/roosterwijzigingen door te voeren. 

Strippenkaarten en losse lessen
Ook het reserveren van lessen middels strippenkaarten of losse lessen gaat via de DANSLAB Noord app.

Opzeggen
Wil je je abonnement opzeggen? Dit kan uitsluitend schriftelijk via de mail: danslabnoord@gmail.com. Wij zullen dan het abonnement in je account stopzetten. Opzeggen dient voor de 1e van de maand te gebeuren. Je kunt dan nog tot het einde van de volgende maand dansen (opzegmaand). 

Zeg je het abonnement hierna op dan dient die maand nog betaalt te worden en gaat de opzegmaand een maand later in. Wij restitueren geen lesgeld.
Bekijk onze tarieven