Algemene Voorwaarden

Lid worden
Heb je een proefles bij ons gedaan en wil je je inschrijven?
Je kunt lid worden bij DANSLAB Noord via onze website. Je ontvangt dan een link om je account in orde te maken.

Nadat je middels de verstuurde link je account hebt aangemaakt kun je de DANSLAB Noord app downloaden (te vinden in de App store). Log in in de app en zoek via “rooster” naar de gewenste les. Middels de optie “reserveren” kun je een “vaste inschrijving” plaatsen. Het systeem reserveert dan voor alle aankomende weken (met uitzondering op vakanties) een plek in de les! Je kunt bij “reserveringen” checken of de reservering gelukt is.

Abonnement afsluiten
Automatisch incasso

Alle betalingen lopen via de DANSLAB app. Je kunt ervoor kiezen om via automatisch incasso te betalen. Je kunt via de app een machtiging hiervoor afgeven. Wij incasseren altijd de eerste week van de maand.
 
IDeal link
Je kunt er ook voor kiezen om maandelijks via een IDeal betaallink te betalen. Je ontvangt altijd op de eerste van de maand een mail met betaallink van ons.

In geval van ziekte/blessure of zwangerschap kan het abonnement tijdelijk gepauzeerd worden. Graag ontvangen wij een verklaring van dokter of fysiotherapeut.

Opzeggen
Wil je je abonnement opzeggen? Dit kan uitsluitend schriftelijk via de mail: danslabnoord@gmail.com. Wij zullen dan het abonnement in je account stopzetten. Zeg je abonnement altijd op voor de 1e dag van de nieuwe maand. Hierna wordt je opzegmaand geactiveerd (deze heb je bij het inschrijven al vooruit betaald). Zeg je na de eerste van de maand op, dan dien je deze maand nog te betalen en is de maand erop de opzegmaand.

Restitueren van lesgeld is niet mogelijk.

Rooster
Ons rooster varieert per seizoen. Houd er dus rekening mee dat uw les in september van tijdstip of dag verandert kan zijn. Mocht u niet zeker weten of dit schikt, maak dan gebruik van uw opzegmaand. Leden die in september van het nieuwe seizoen starten hoeven het inschrijfgeld niet opnieuw te betalen. Heeft u in juni uitgeschreven en gebruik gemaakt van uw opzegmaand maar start u pas in oktober, dan worden inschrijfkosten wederom in rekening gebracht. 

Om de kwaliteit van de lessen te kunnen waarborgen delen wij onze lessen in naar leeftijd of niveau. Het is niet mogelijk om een les te volgen van een andere leeftijdsgroep. 

Afmelden lessen
Afmelden voor een les gaat via de DANSLAB Noord app. Dit kan tot 2 uur voor aanvang van de les. Je ontvangt dan een inhaalcredit. Een inhaalcredit blijft 100 dagen geldig. Meld je je minder dan 2 uur voor de les af? Dan heb je geen recht op een inhaalcredit. 

Verlies, schade of diefstal van persoonlijke eigendommen
DANSLAB Noord is in geen enkel geval aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal van persoonlijke eigendommen. Mocht u iets verloren zijn kunt u onze gevonden voorwerpen bak checken. DANSLAB Noord is tevens nooit verantwoordelijk voor eventueel lichamelijk letsel dat is opgedaan tijdens de dansles. Meld blessures of andere beperkingen altijd bij de betreffende docent. 

Privacy
Bezoekers, ouders en leden zijn niet geoorloofd ongevraagd beeldmateriaal te maken. 
DANSLAB Noord kan daarentegen wel foto -en video opnames maken van de lessen/voorstellingen. Deze kunnen worden gebruikt voor de website en onze social media. Wij zullen uiteraard discreet met het materiaal om gaan. Bij ondertekening van het inschrijfformulier verklaart u zich hier mee akkoord. Onze volledige Privacyverklaring kunt u lezen onder: ‘Privacyverklaring’. 
Bepalingen waarin de Algemene Voorwaarden niet worden voorzien, worden door DANSLAB Noord bepaald en zijn voor het lid bindend. Dit geldt voor afnemers van losse lessen en strippenkaart houders. 

Proeflessen, losse lessen en strippenkaarten
U kunt eenmalig per les een proefles aanvragen. Losse lessen zijn alleen mogelijk indien er plek is. Kunt u niet regelmatig naar de les komen? Dan kunt u een strippenkaart kopen. Een strippenkaart is 4 maanden geldig. Ook hierbij geldt dat het enkel kan indien er plek is. Ingeschreven leden hebben namelijk voorrang.