Algemene Voorwaarden

Lid worden
U kunt zich bij ons inschrijven door een inschrijfformulier in te vullen aan de balie. De kosten voor inschrijving bedragen 15,- euro. Bij het afnemen van een maandabonnement dient u de eerste keer te betalen voor de eerste lesmaand, de opzegmaand en de inschrijfkosten. De opzegmaand dient altijd gelijk te zijn aan het bedrag van de maandelijkse contributie. Deze zal uiteindelijk na schriftelijke opzegging als laatste maand gelden. Bij ondertekening van het inschrijfformulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden zoals hieronder geformuleerd.

Abonnement afsluiten
U dient zelf zorg te dragen voor het tijdig in orde maken van de contributie. De eerste week van de maand is de betaalweek. De abonnementskosten zijn gebaseerd op 40 lesweken (38 reguliere lessen, 2 voorstellingsrepetities). Het is ook mogelijk om in een keer voor het gehele jaar te betalen of. In dit geval ontvangt u korting zoals omschreven bij ‘Tarieven’. Tijdens de maanden juli en augustus is er geen betaalplicht, dan zijn wij gesloten wegens de zomervakantie.  

In geval van ziekte/blessure of zwangerschap kan het abonnement tijdelijk gepauzeerd worden. Graag ontvangen wij een verklaring van dokter of fysiotherapeut.

Opzeggen
Mocht u besluiten uw abonnement te willen beëindigen dan dient u in de eerste week van die maand ons daarvan op de hoogte brengen. Dit kan enkel via onze email: danslabnoord@gmail.com. Wij zullen opzegging altijd bevestigen via de mail. Vanaf dat moment gaat uw opzegmaand in en kunt u nog deze hele maand danslessen afnemen. Restitutie van lesgeld of opzegmaand is niet mogelijk. Wilt u na een seizoen stoppen dan dient het abonnement in de eerste week van juni opgezegd te worden. Is dit niet gedaan dan reserveren wij een plek voor u in september en loopt de maandelijkse contributie door. 

Rooster
Ons rooster varieert per seizoen. Houd er dus rekening mee dat uw les in september van tijdstip of dag verandert kan zijn. Mocht u niet zeker weten of dit schikt, maak dan gebruik van uw opzegmaand. Leden die in september van het nieuwe seizoen starten hoeven het inschrijfgeld niet opnieuw te betalen. Heeft u in juni uitgeschreven en gebruik gemaakt van uw opzegmaand maar start u pas in oktober, dan worden inschrijfkosten wederom in rekening gebracht. 

Om de kwaliteit van de lessen te kunnen waarborgen delen wij onze lessen in naar leeftijd of niveau. Het is niet mogelijk om een les te volgen van een andere leeftijdsgroep. 

Afmelden lessen
Kunt u niet naar de dansles komen? Laat dit ons even weten. Dit kan door een Whatsapp/SMS te sturen (direct naar de dansschool en niet via de les Whatsapp groep), te bellen, te mailen of dit te melden bij een van onze baliemedewerkers. U heeft alleen recht op een inhaalles als u uiterlijk 2 uur voor de begonnen lestijd heeft afgemeld. 

Verlies, schade of diefstal van persoonlijke eigendommen
DANSLAB Noord is in geen enkel geval aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal van persoonlijke eigendommen. Mocht u iets verloren zijn kunt u onze gevonden voorwerpen bak checken. DANSLAB Noord is tevens nooit verantwoordelijk voor eventueel lichamelijk letsel dat is opgedaan tijdens de dansles. Meld blessures of andere beperkingen altijd bij de betreffende docent. 

Privacy
Bezoekers, ouders en leden zijn niet geoorloofd ongevraagd beeldmateriaal te maken. 
DANSLAB Noord kan daarentegen wel foto -en video opnames maken van de lessen/voorstellingen. Deze kunnen worden gebruikt voor de website en onze social media. Wij zullen uiteraard discreet met het materiaal om gaan. Bij ondertekening van het inschrijfformulier verklaart u zich hier mee akkoord. Onze volledige Privacyverklaring kunt u lezen onder: ‘Privacyverklaring’. 
Bepalingen waarin de Algemene Voorwaarden niet worden voorzien, worden door DANSLAB Noord bepaald en zijn voor het lid bindend. Dit geldt voor afnemers van losse lessen en strippenkaart houders. 

Proeflessen, losse lessen en strippenkaarten
U kunt eenmalig per les een proefles aanvragen. Losse lessen zijn alleen mogelijk indien er plek is. Kunt u niet regelmatig naar de les komen? Dan kunt u een strippenkaart kopen. Een strippenkaart is 4 maanden geldig. Ook hierbij geldt dat het enkel kan indien er plek is. Ingeschreven leden hebben namelijk voorrang.