Elianne

Elianne is in 2013 afgestuurd aan ‘Lucia Marthas The Institute for Performing Arts’, voor zowel uitvoerend danseres als dansdocent. Tijdens en na haar opleiding heeft ze veel podiumervaring opgedaan als uitvoerend danseres bij onder andere: Symphonica in Rosso – Nick&Simon, Nike event – Eva Simons, Golden Oldies Carré en meer. Hierna is zij zich voornamelijke gaan focussen op het lesgeven. Ze heeft als docent gewerkt voor bedrijven als ‘Lucia Marthas The Institute for Performing Arts’ (Amsterdam&Rotterdam, vooropleiding), The Dance Complex Noordwijk, de Theaterschool Almere en DC Dance in Katwijk.

Door haar allround opleiding is zij in de positie om veel verschillende stijlen te geven waaronder: tap, musical, urban en modern. Ook heeft zij op Bonaire de volledige artistieke coördinatie op zich genomen van een dansschool en hier verschillende dansprojecten opgezet waaronder de eindpresentatie en zomerworkshops.

Vooral kinderlessen zijn een passie van haar en met veel toewijding en energie probeert ze steeds weer de jongere generatie te enthousiasmeren voor het dansen.

‘Beter worden in dansen vergt veel focus en doorzettingsvermogen. Op veel scholen wordt hierdoor vaak ‘het plezier -aspect’ van een dansles vergeten. Mijn doel is om elke les te werken aan de verbetering van de techniek, muzikaliteit en coördinatie, maar wel gepaard met een hoge dosis plezier.’